Coaching voor Singles

 De juiste richting ontdekken en vasthouden

 

Wendy Oostvogels1

Wendy Oostvogels

Onze sessies starten we door aandacht te besteden aan wat voor jou belangrijk is in het leven én wat maakt dat je je hier onvoldoende op kan richten. Graag creëer ik een vertrouwde omgeving waarin je al je onzekerheden, angsten, negatieve gedachten, lastige gevoelens en pijnlijke herinneringen met me kan delen. Samen gaan we ontdekken hoe deze minder invloed op je gaan uitoefenen zodat je je lichter en vrijer kan gaan voelen. Ik pas hierbij voornamelijk de therapievormen Acceptatie & Commitment therapie, Emotionally Focussed Therapy (EFT), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), oplossingsgerichte therapie en mindfulness toe. Tijdens de sessies praten we niet alleen maar doen we ook oefeningen. Natuurlijk stemmen we samen af wat het beste bij je past.

Begeleiding op werkgebied

In deze tijd gebeurt er ontzettend veel binnen organisaties. Medewerkers worden regelmatig onpersoonlijker benadert of minder betrokken in het werkproces. Veranderingen in de werksituatie of verhoogde werkdruk kan extra spanning geven. Je besteed zóveel tijd van je leven aan werken. Als je niet goed op je plek zit en je je onzeker voelt, kan dit veel invloed hebben op je gezondheid en welzijn, zowel binnen als buiten je werk. Bij werkgerelateerde klachten help ik je graag verder. Naast begeleiding bij burnout/overspanningsklachten of problemen op de werkvloer kunnen we ook middels online vragenlijsten jouw talenten en interesses in kaart brengen. Door te bepalen waar jij energie van krijgt en welke beroepen of studies het beste bij je passen, kan je vervolgens tot actie overgaan.

Single- en relatiecoaching

Je merkt in deze tijd dat het lastig is om een geschikte partner te vinden. Dit komt onder andere omdat er meer keuze is dan vroeger en de verwachtingen van een partner door de individualisering zijn toegenomen. We bespreken tijdens de coachingsessies waar je tegenaan loopt in je single bestaan of in je relaties, nu of in het verleden. Wat voor partner past bij je en welke stappen kan je zetten om een eventuele passende relatie te vinden of te behouden?

Mijn eigen pad

Na het behalen van mijn Havo diploma ben ik gestart aan de opleiding Management Toerisme aan de NHTV. Na mijn diploma te hebben behaald in de afstudeerrichting ondernemerschap, besefte ik dat het reizen, de talen en culturen ontzettend interessant waren maar ik miste iets. Ik wilde graag dichter bij mensen kunnen staan in mijn werk. Hierdoor ben ik, naast een parttime baan in de zorg, psychologie gaan sturen op de Universiteit van Tilburg waar ik in 2011 mijn master heb behaald. Ik ben mijn carrière gestart als Arbeid & Organisatiepsycholoog. Tijdens mijn functies als assessmentpsycholoog en HR Adviseur binnen commerciële en productie organisaties heb ik ervaring opgedaan met reorganisaties, verandertrajecten, loopbaancoaching en begeleiding bij ziekteverzuim. Na 6 leerzame jaren heb ik ervoor gekozen om mijzelf uitsluitend te gaan richten op wat mij het meeste voldoening geeft, namelijk anderen verder op weg helpen in het leven. Doorlopend blijf ik mijzelf bijscholen in onderwerpen binnen de psychologie, op dit gebied ben je immers nooit uitgeleerd en kan je je blijven ontwikkelen. Naast mijzelf verdiepen in de psychologie en mindfulness/meditatie, besteed ik graag tijd met mijn vriend, familie en vrienden. Ik kan erg genieten van uit eten gaan, reizen, muziek luisteren en dansen.

We vullen elkaar aan
Het is inmiddels zes jaar geleden dat ik samen met mijn collega’s binnen Psychologenpraktijk Breda ben gaan samenwerken. Ik vind het leuk en leerzaam om met psychologen uit verschillende richtingen samen te werken, om intervisie te doen en elkaar verder te helpen in de ontwikkeling.

Direct persoonlijk contact?

Meer weten over Coaching voor Singles? Laat je telefoonnummer achter en ik bel je persoonlijk terug!

 

Meer weten? Contact opnemen kan altijd: bel 076 – 7112860 of stuur een mail naar info@relatiepsychologen.net. Ons secretariaat is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur.

Master Psychologie / Sociale Psychologie / A&O, Universiteit Tilburg

Bachelor /Hogeschool voor Toerisme & Management

Basis & Verdiepingopleiding: Acceptance and Commitment Therapy (ACT & EMDR centrum)

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR centrum)

Opleiding Single Coach (Ondernemerschool)

Provocatief Coachen (IEP)

Emotionally Focused Therapy (EFT)

Transactionele Analyse training (Equality HRM)

WAIS-IV & Golden/MBTI  (Pearson)

NLP-training (Neuro-Linguïstisch Programmeren) (Kaber)

TMA methode (EHRM)

  • De sessies dienen contant of per internetoverschrijving te worden voldaan.
  • Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren te worden geannuleerd. Indien binnen 48 uur voor de afspraak wordt geannuleerd zullen de kosten in rekening worden gebracht.
  • De betalingsverplichting voor de sessies ligt bij de cliënt.

 

  • Géén wachtlijsten, je kan direct terecht.
  • Je hebt zelf inspraak inzake de frequentie van afspraken.
  • Persoonlijke benadering, je wordt als uniek persoon gezien, niet als een nummer.
  • Tussen de coaching door ontvang je e-coaching (huiswerk en adviezen).
  • Persoonlijk plan op maat.
  • Het is een investering in jezelf.