Over Ons

1Leven is een voortdurende dans 

Beweging van energie, vitaliteit en  liefde

Beweging met jezelf

Beweging met je partner

Samen dansen, leiden en volgen

Als de dans stilvalt…

…helpen wij je weer in beweging komen…

 

RelatiePsychologen.net hebben wij opgericht om mensen en hun geliefde relaties te ondersteunen. Dit is nodig. Teveel mensen raken tijdens hun leven en in hun relatie geestelijk uit balans en verliezen daarmee hun evenwicht. De beweging stopt, de relatie verstart met vaak psychische en lichamelijke klachten als gevolg. Wij ondersteunen je actief en intensief zodat je voor jezelf en voor je geliefde relatie(s) weer een bron van veiligheid, bescherming en liefde kan zijn.

Een hechte, liefdevolle relatie beschermt je tegen lichamelijke en geestelijke ziekten. Het bewijs hiervoor is overtuigend aangetoond. Eenzaamheid en isolement is bijvoorbeeld gevaarlijker dan roken! Angst voor verlies is in elk menselijk hart te vinden. De toenemende individualisering maakt meer mensen afhankelijk van een kleiner wordende groep intieme partners. Bij tegenslag, onvoldoende steun of het wegvallen van je partner kun je behoorlijk geestelijk en lichamelijk vastlopen. De negatieve invloed en de emotionele schade van bijvoorbeeld echtscheidingen op relaties, gezinnen en gemeenschap is enorm.  Cijfers geven aan dat 30% tot zelfs 45% van de relaties na verloop van tijd wordt verbroken. Als dit op een negatieve wijze is gebeurd geeft dit vooral psychische klachten zoals depressie en angststoornissen.

Negatieve ervaringen door een slechte relatie of het verbreken van een relatie is een ingrijpende gebeurtenis. Het maakt dat mensen een nieuwe (her)verbinding en intimiteit met een nieuwe partner steeds lastiger gaan vinden. Onze psychologische begeleiding en relatietherapie helpt om mensen weer opnieuw veilig te laten verbinden. Onze begeleiding is dankbaar werk. Het is een reis van emotionele vervreemding en kwetsing naar een veilige positieve emotionele betrokkenheid en verbondenheid. Dit proces geeft individuen en stellen inzicht in eigen behoeftes en de kans om te experimenteren met nieuwe manieren van samenzijn.

Wij willen graag transparant zijn over de tarieven zodat je nooit voor verrassingen komt te staan! Belangrijk om te weten: relatietherapie wordt niet vergoed door je zorgverzekering!

Consult van max 60 minuten – € 175,00

Let op: 

  • Indien max. tijd wordt overschreden zal deze pro rata in rekening worden gebracht.
  • Tot en met 18 jaar worden behandelingen helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.
  • Sessies die beginnen na 17.30 uur vallen onder het avondtarief. Voor avondtarief rekenen wij een toeslag van €25,- per sessie

 

 

Persoonlijk contact met ons?

Laat hier je telefoonnummer achter en wij bellen je persoonlijk terug!