SeksTherapie

“Ik help in het oplossen van seksuele blokkades – SeksTherapie helpt echt”

 

SeksTherapie vaak een hoge drempel

 

Carla2Het is een feit dat ruim 70% van de mensen die een langdurige relatie hebben, op enig moment problemen gaan ervaren met seks. Er wordt zelden openlijk over gesproken. Seksualiteit en seks is nog steeds een taboe in een tijd waarin iedereen steeds maar van seks lijkt te moeten genieten. Veel mensen blijken ontevreden over hun seksleven. Sekstherapie is vaak een hoge drempel. Blijven aanmodderen met seksuele blokkades ontwricht echter uiteindelijk de jullie relatie en dan is vaak te laat. De relatie wordt verbroken met alle ellende van dien.Zoek daarom tijdig hulp!

Het bespreekbaar maken van je eigen seksualiteit en die van je partner en daarvoor hulp zoeken bij een sekstherapeut is een hele forse stap. Dat begrijp ik maar al te goed. Seksproblemen bespreken met een persoon buiten jullie relatie voelt onveilig. Toch kan je relatie een boost krijgen als je hiervoor deskundige hulp zoekt in de vorm van sekstherapie. Resultaat: betere sexbeleving, sterke verbondenheid, intimiteit en vooral méér levensvreugde!

Deskundige hulp middels SeksTherapie

Deskundige hulp middels sekstherapie is het beste wat je voor jezelf en je partner kunt doen als het gaat om problemen rondom seks. Anders wordt seks zomaar een struikelblok in je relatie. Er ontstaat spanning, er komen toespelingen en bedekte verwijten. Als je seks helemaal uit de weg gaat samen, kan op lange termijn de biologische behoefte ervoor zorgen dat één van jullie vreemd gaat. En dat is voor veel mensen het ergste dat er maar kan gebeuren: je vertrouwen in je partner wordt geschonden. Sekstherapie biedt echt uitkomst.

Ik sta naast jullie

Als RelatieTherapeut en Coach sta ik naast jullie. Ik begrijp dat het spannend en moeilijk is om over seks te praten, laat staan problemen op seksueel gebied. We gaan een traject in waarin je kennis kunt maken met mij. Wie is Carla en hoe werkt zij? Pas als je je vertrouwd en ontspannen voelt gaan we pas met de sekstherapie aan de slag. We praten over seksualiteit en ieders seksbeleving. Mijn kennis en ervaring met dit onderwerp maken dat ik niets vreemd of raar vind, dat alles besproken kan worden en ik jullie kan helpen om een passende oplossing te vinden. Mijn hulpverlening is mensgericht en altijd maatwerk!

Bevlogen in mijn vak en werken vanuit kennis en wetenschap

Ik ben een gevoelsmens en ben bevlogen in mijn vak. Ik werk altijd vanuit kennis en wetenschap. Ik ben een gecertificeerd Coach, gepromoveerd Bioloog (dr), Psycholoog i.o. en specialiseer me al jaren op het gebied van intimiteit, seksualiteit en het geven van SeksTherapie. Ik heb al vele stellen en koppels kunnen helpen met sekstherapie. Ik hoop dat ik voor jou/jullie ook iets mag betekenen! Mijn eigen ervaringen en tegenslagen hebben uiteindelijk van mij een doorleefde ervaringsdeskundige gemaakt. Iemand die jullie echt begrijpt en verder helpt!

Direct persoonlijk contact?

Laat je telefoonnummer hier achter en ik bel je persoonlijk terug!

 

Contact opnemen kan via tel: 076 – 7112860. Ons secretariaat is te bereiken van ma t/m vrij van 08.30 tot 21.00 uur. Je kan ook een mail sturen naar:  info@relatiepsychologen.net

Mijn werkwijze en aanpak is mede gebaseerd op het werk van Psycholoog en Psychiater dr. Maarten Ghysels. Zijn passie en kundigheid over seksualiteit binnen relaties is voor mij een inspiratiebron. Hij heeft 30 jaar praktisch onderzoek verricht om paren verder te helpen bij hun sexuele blokkades en kwetsures. Mijn werk is deels gebaseerd op zijn 13 inzichten. Deze hebben hun nut bewezen bij het oplossen van sexuele blokkades en het vormgeven van een sterke verbondenheid en intimiteit. Het baanbrekende van de aanpak gebaseerd op de 13 inzichten is dat mannen en vrouwen zich niet aan elkaar hoeven aan te passen maar juist helemaal zichzelf kunnen zijn.

Ik werk intensief met jullie beiden zodat er inzicht komt in elkaars emotionele en lichamelijke/biologische behoeften. Je krijgt echte eye-openers, kennis en vaardigheden om valkuilen te vermijden die jullie verbondenheid en liefde in de weg staan. Je leert ja zeggen tegen jezelf en de ander. Ik merk dat veel paren heel verwonderd zijn hoe natuurlijk deze ja-keuze na een tijdje voor hen is. Dit gedachtegoed met de hierbij behorende ervaringen wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik op een warme, professionele en betrokken manier.

  • De sessies dienen contant of per internetoverschrijving te worden voldaan.
  • Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren te worden geannuleerd. Indien binnen 48 uur voor de afspraak wordt geannuleerd zullen de kosten in rekening worden gebracht.
  • De betalingsverplichting voor de sessies ligt bij de cliënt.

Vanaf 2014 is de wetgeving voor de Geestelijke Gezondheidszorg ingrijpend veranderd. Relatieproblematieken zijn uitgesloten van verzekerde GGZ-zorg.

Therapeut zijn als het gaat om de begeleiding van stellen is meer dan werk. Het is een manier om diepgaand betrokken te zijn en passende begeleiding te kunnen geven om mensen weer te laten genieten van elkaar.

Voordelen

  • Géén wachtlijsten, je kan direct terecht.
  • Géén afspraak of verwijsbrief huisarts nodig.
  • Persoonlijke benadering, je wordt als uniek persoon gezien, niet als een nummer.
  • Tussen behandelingen door ontvang je e-coaching.
  • Het is een investering in jullie relatie en geluk.