Relatietherapie Breda – Samen werken aan jullie relatie

Relatieproblemen?
Relatietherapie Breda is de uitkomst!​

Relatietherapie Breda - Samen werken

​Voor heel veel mensen is Relatietherapie Breda een hoge drempel. Maar wat als je er samen niet meer uitkomt? Deskundige begeleiding om je relatie te redden is dan een uitkomst. Ben er wel op tijd bij. Het begint namelijk met kleine dingen. Je merkt dat het lastiger wordt om met elkaar te praten. Je maakt minder tijd voor elkaar vrij. Je voelt verwijdering en komt steeds vaker in onbedoelde ruzies terecht. Je denkt misschien geen liefde meer voor je partner te voelen. Je bent ontevreden over de seks en intimiteit. Na een aantal jaren groei je ongemerkt uit elkaar. Als je te lang wacht is de schade vaak niet meer te herstellen. Zoek daarom tijdig en deskundige hulp bij Relatietherapie Breda!

Relatietherapie Breda helpt
bij een voedingsbodem van sleur

​Ruim 70% van de mensen met een langdurige relatie ervaren op enig moment problemen op het gebied van seks en intimiteit. Er ontstaat een voedingsbodem voor sleur, ruzies, seksuele blokkades, vreemdgaan en spanningen. Als er kinderen in het spel zijn worden deze vaak onbedoeld met spanningen en ruzies opgezadeld. Dit wordt door jonge kinderen als hoogst onveilig ervaren en verhogen de kans op latere psychologische problematiek. Relatietherapie Breda biedt uitkomst.

Relatietherapie Breda is effectiever en
sneller dan individuele therapie

Vraag jij je af hoe effectief Relatietherapie Breda is? Stel jezelf de vraag of jouw partner bereid is om mee te gaan naar de therapie. Als jouw partner open staat voor relatietherapie hebben jullie al veel bereikt. Jullie staan open om samen te werken aan jullie relatie. Individuele therapie kan ook maar samen in therapie zorgt voor een goede basis, extra dynamiek en krijgen jullie de juiste tools om aan jullie relatie te werken. Statistieken tonen aan dat Relatietherapie Breda tot wel drie keer zo effectief is als individuele sessies.

Relatietherapie Breda op basis van EFT
geeft goede resultaten!

Als relatiepsychologen gebruiken wij EFT (Emotionally Focused Therapy). Deze methode is meerdere malen wetenschappelijk onderzocht en zorgt er voor dat jullie je eigen en elkaars behoeften en verlangens (opnieuw) kunnen zien, voelen, verwoorden en durven uitspreken naar elkaar. In de Relatietherapie Breda worden successen geboekt met EFT. Het schept vaak (nieuwe) krachtige emotionele verbindingen die de relatie doet herleven.

Meer weten? Bel ons op 030 – 272 9401 of stuur een mail naar info@relatiepsychologen.net Het secretariaat is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wil je een afspraak maken? Dat kan snel en eenvoudig door deze link te volgen of via het telefoonnummer van ons secretariaat.

Voordelen van relatietherapie
op basis van EFT:

  • Relatietherapie Breda op basis van EFT heeft positief effect op de verbondenheid in een partner relatie;
  • Is effectief bij stellen uit alle lagen van de bevolking;
  • Werkt beter dan andere relatietherapieën;
  • 70% van de paren herstellen van hun relatieproblemen in  gemiddeld 10 sessies;
  • 90% rapporteert een verbetering (in tegenstelling tot 35 % bij gedragstherapie);
  • Er is weinig terugval na langere tijd (i.t.t. gedragstherapie);
  • “Verbinding” met de therapeut is een belangrijke factor voor succes!

Relatietherapie Breda
als APK voor jullie relatie!

Je laat je auto regelmatig controleren op werking en mankementen zodat je zonder problemen weer duizenden kilometers kunt rijden. Waarom zou je dan je relatie niet onderhouden door een vergelijkbare insteek? Hoe staat het met onze relatie? Wat vinden we van elkaar?

Door middel van onze Relatie APK voorkom je het ontstaan van ernstige relatieproblemen doordat we tijdig problemen signaleren en kunnen bijsturen.

Willen jullie een afspraak maken voor een Relatie APK ? Bel ons op 030 – 272 9401 of maak online een afspraak.

Relatietherapie Breda - Bewezen effectief