RelatieTherapie Roosendaal

RelatieTherapie Roosendaal: Zoek hulp bij langdurige spanningen

​Ruim 70% van de mensen met een langdurige relatie ervaren op enig moment problemen op het gebied van seks en intimiteit. Er ontstaat een voedingsbodem voor sleur, ruzies, seksuele blokkades, vreemdgaan en spanningen. Als er kinderen in het spel zijn worden deze vaak onbedoeld met spanningen en ruzies opgezadeld. Dit wordt door jonge kinderen als hoogst onveilig ervaren en verhogen de kans op latere psychologische problematiek.

Veel stellen zoeken pas hulp als hun relatie bijna niet meer te redden valt. Relatietherapie Roosendaal is dan een laatste redmiddel. Soms kan therapie dan nog helpen, maar in andere gevallen is het te laat. Belangrijk dus om ook bij kleinere problemen en langdurige spanningen hulp te zoeken. Wanneer je een veilige liefdesrelatie hebt, kun je problemen die je tegenkomt overwinnen en ben je gelukkiger, gezonder en productiever.

​RelatieTherapie Roosendaal: EFT​

​Relatietherapie op basis van EFT gaat in op de gevoelens en drama’s van relaties die ontregeld zijn en werkt vooral in het hier-en-nu. Het doel is om de emotionele beschikbaarheid van de wederzijdse partners te verbeteren. Daarbij staat het hechtingsgedrag van beide partners centraal (behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit).


Wat als je er samen niet meer uitkomt? RelatieTherapie Roosendaal biedt uitkomst!

RelatieTherapie Roosendaal is voor veel stellen een drempel. Maar wat als je er samen niet meer uitkomt? Deskundige begeleiding om je relatie te redden is dan een uitkomst. Ben er wel op tijd bij. Het begint namelijk met kleine dingen. Je merkt dat het lastiger wordt om met elkaar te praten. Je maakt minder tijd voor elkaar vrij. Je voelt verwijdering en komt steeds vaker in onbedoelde ruzies terecht. Je denkt misschien geen liefde meer voor je partner te voelen. Je bent ontevreden over de seks en intimiteit. Na een aantal jaren groei je ongemerkt uit elkaar. Als je te lang wacht is de schade vaak niet meer te herstellen.

​RelatieTherapie Roosendaal: nieuwe emotionele verbindingen

​Relatietherapie Roosendaal zorgt er voor dat jullie je eigen en elkaars behoeften en verlangens (opnieuw) kunnen zien, voelen, verwoorden en durven uitspreken naar elkaar. Dit schept vaak (nieuwe) krachtige emotionele verbindingen die de relatie doet herleven. In sommige situaties kan partnerrelatietherapie reeds binnen enkele sessies verbetering geven terwijl in andere situaties meerdere sessies nodig zijn. Gemiddeld zal een relatietherapie 10 a 15 sessies beslaan.

Meer weten?

Contact opnemen kan altijd: 030 – 272 9401 of stuur een mail naar info@relatiepsycholoog-roosendaal.nl.  Het secretariaat is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.