Psycholoog Roosendaal

Psycholoog Roosendaal: even voorstellen

Als Psycholoog in Roosendaal ben je voor mij geen nummer maar een uniek mens. Mijn passie is om jou te begrijpen en  te helpen. In 2009 heb ik met psychologen en therapeuten een kleine praktijk opgezet waarbij ik psychologische zorg en relatietherapie aanbied voor cliënten uit de regio Roosendaal. Een van de waarden die ik nastreef is om toegankelijke en laagdrempelige psychische zorg en relatietherapie aan te bieden. Persoonlijke aandacht voor de client, daar gaat het om. Psycholoog zijn is voor mij meer dan alleen werk.

In balans blijven

Clienten en stellen uit de regio Roosendaal komen bij mij als Psycholoog Roosendaal op kritische momenten in hun leven. Je staat op een kruispunt. Je voelt een muur van onvermogen. Er moet iets veranderen. Als je niet kiest voor jezelf blijf je onbeweeglijk. Je vervreemd op den duur van jezelf met alle klachten van dien. Het evenwicht herstellen en in balans blijven, daar gaat het om. Ik help jou positief in beweging komen.

Psycholoog Roosendaal:  aanpak

Mijn aanpak als Psycholoog Roosendaal en Relatietherapeut is de reden dat cliënten en stellen uit de regio succes boeken. Je eigen hulpbronnen (her)vinden, daar gaat het in feite om. Bij relatietherapie en stellen richt ik me vooral op de onderliggende emoties en communicatiepatronen die verstrikt zijn geraakt in een negatieve spiraal en waarbij het gevoel van veiligheid en verbondenheid (grotendeels) is verdwenen. Het werk is zwaar maar erg dankbaar. Als ik 6 tot 7 stellen van de 10 verder kan helpen is dat voor mij een mooi resultaat.

Ik sta naast je bij soms confronterende ontdekkingen. Dat doe ik op een persoonlijke en betrokken manier. Ik ben bevlogen in mijn vak. Ook buiten het werk speelt het een grote rol in mijn leven. Met bijscholing, cursussen en het lezen van vakbladen en -literatuur, besteed ik er ook veel van mijn vrije tijd aan. Ook mijn eigen negatieve ervaringen en tegenslagen hebben me uiteindelijk sterker gemaakt en mij een doorleefde ervaringsdeskundige gemaakt. Iemand die jou begrijpt en wil helpen.

Direct persoonlijk contact?

Laat hier je telefoonnummer achter en ik bel je persoonlijk terug!

Meer weten? Contact opnemen kan altijd: 076 – 7112860 of stuur een mail naar roosendaal@relatiepsychologen.net. Ons secretariaat is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 • Postmaster Bedrijfskunde, TSM (Universiteit Twente).
 • Master Psychologie, KUB,  Psycholoog NIP, Registerpsycholoog NIP (A&O).
 • Bachelor Sociaal Agogisch Onderwijs/Personeelwerk, Hogeschool Brabant.
 • Basisopleiding Acceptance & Commitment Therapy,  ACT-EMDR Centrum.
 • Verdiepingsopleiding  Acceptance & Commitment Therapy,  ACT-EMDR Centrum.
 • Eye Movement Desensitization and Reprocessing, ACT-EMDR Centrum.
 • Basisopleiding Emotionally Focused Therapy for Couples, EFT Centrum Zuid-NL.
 • Provocatief Coachen (IEP).
 • Transactionele Analyse (EQhrm).
 • Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Kaber Groep.
 • Coaching, School voor Coaching.
 • Sexuele intimidatie, Ongewenste Omgangsvormen, Pesten (Bezemer & Kuiper)
 • Mediation (Merlijn)

Als Psycholoog Roosendaal vind ik het belangrijk de kwaliteit van mijn hulpverlening te blijven waarborgen. Hiervoor ben ik als Psycholoog NIP en Registerpsycholoog NIP (A&O) aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat is een landelijke organisatie die de kwaliteit en integriteit van mijn werk waarborgt. Als je meent een klacht te hebben stuur je een brief naar: College van Toezicht – NIP, Postbus 2085, 3500 GB Utrecht. In de klacht moet zijn opgenomen:

Je naam, adres en woonplaats
Naam, adres aangeklaagde + omschrijving klacht (data, feiten, omstandigheden)
Handtekening van de klager
Meer informatie: NIP.

 • Psychologisch consult: € 95,-. De sessie duurt 75 minuten. Avond of weekend: € 105,-
 • Relatietherapie (of afspraak met 2 personen): € 140,- (incl BTW). De sessie duurt 90 minuten. Avond of weekend: € 160,-
 • Voor minder draagkrachtige cliënten is een beperkte reductie van het tarief mogelijk

 • De sessies dienen contant of per internetoverschrijving te worden voldaan.
 • Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden geannuleerd.
 • Je dient zelf te zorgen of  je iets vergoedt krijgt door je zorgverzekeraar.

Vanaf 2014 is de wetgeving voor de Geestelijke Gezondheidszorg ingrijpend veranderd. Aanpassingsstoornissen (bv. psychische klachten tgv echtscheiding, rouw, werk- en relatieproblematiek en een aantal andere stoornissen zijn uitgesloten van verzekerde GGZ-zorg). Belangrijk om te weten is dat je bij je zorgverzekeraar een algemeen eigen risico hebt (2014: minimaal 360 euro). Als (Register)Psycholoog NIP heb ik géén contracten afgesloten met zorgverzekeraars. De door mij geboden relatietherapie en 1e lijns psychologische zorg wordt NIET vergoed vanuit het basispakket door zorgverzekeraars. Ik adviseer je om altijd contact met je zorgverzekeraar op te nemen. Je kunt dan het volgende aan hen doorgeven:

 • Ik ben lid van de Beroepsvereniging NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
 • Ik ben geregistreerd als Psycholoog-NIP & Registerpsycholoog-NIP/A&O
 • AGB code: 94100458 (psychologische zorgverlener)
 • Ik ben niet BIG-geregistreerd

 • Géén wachtlijsten, je kan direct terecht.
 • Géén afspraak of verwijsbrief huisarts nodig.
 • Flexibele tijden (avond, weekend, huisbezoek).
 • Klachten en behandeling worden nooit doorgegeven aan zorgverzekeraars.
 • Persoonlijke benadering, je wordt als uniek persoon gezien, niet als een nummer.
 • Tussen behandelingen door ontvang je e-coaching (huiswerk en adviezen).
 • Geen strikt behandelprotocol.
 • Persoonlijk behandelplan op maat.