RelatieTherapie Bergen op Zoom

Relatietherapie Bergen op Zoom is een laatste redmiddel!

 

mannen-piekeren-langer-uitmaken-relatieRuim 70% van de mensen met een langdurige relatie ervaren op enig moment problemen op het gebied van seks en intimiteit. Er ontstaat een voedingsbodem voor sleur, ruzies, seksuele blokkades, vreemdgaan en spanningen. Veel stellen zoeken soms pas hulp als hun relatie bijna niet meer te redden valt. Relatietherapie Bergen op Zoom is dan een laatste redmiddel. Helpt het niet? Dan heb je het wel geprobeerd!

Relatietherapie Bergen op Zoom gebaseerd op EFT

​Als RelatiePsycholoog geef ik Relatietherapie gebaseerd op EFT (Emotionally Focused Therapy). Deze methode is meerdere malen wetenschappelijk onderzocht en is uitgegroeid tot een internationaal bekende therapievorm. Het zorgt er voor dat jullie je eigen en elkaars behoeften en verlangens (opnieuw) kunnen zien, voelen, verwoorden en durven uitspreken naar elkaar. Dit schept vaak (nieuwe) krachtige emotionele verbindingen die de relatie doet herleven. Gemiddeld zal een relatietherapie 10 a 15 sessies beslaan.

Begeleiding van stellen

De begeleiding van stellen vind ik intensief en dankbaar werk. Ik neem beide partners mee in een reis van emotionele vervreemding en kwetsing naar een veilige positieve emotionele verbondenheid. Dit biedt stellen de kans om te experimenteren met nieuwe manieren van samenzijn. Hierdoor kunnen bewuste keuzes worden gemaakt over het soort relatie dat men graag wil. Relatietherapie Bergen op Zoom stelt liefde in je relatie weer centraal. Door elkaars gevoelens en verlangens te (her)kennen, verdwijnen kwetsingen en voel je verbondenheid.

Met een veilige Liefdesrelatie ben je gezonder!

​Wanneer je een veilige liefdesrelatie hebt, kun je problemen die je tegenkomt overwinnen en ben je gelukkiger, gezonder en productiever. Relatietherapie Bergen op Zoom is gebaseerd op EFT en gaat in op de gevoelens en drama’s van relaties die ontregeld zijn en werkt vooral in het hier-en-nu. Het doel is om de emotionele beschikbaarheid van de wederzijdse partners te verbeteren. Daarbij staat het hechtingsgedrag van beide partners in Relatietherapie Bergen op Zoom centraal (behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit).

 

Meer weten?

Bel 030 – 272 9401 of stuur een mail naar info@relatiepsycholoog-bergenopzoom.nl. Wacht niet voordat het te laat is!  Ons secretariaat is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.