RelatiePsycholoog Bergen op Zoom

RelatiePsycholoog Bergen op Zoom:  begeleiding geven die bij jullie past!

Relatietherapeut en Psycholoog zijn is een manier om betrokken te zijn voor cliënten en stellen uit de regio Bergen op Zoom. Begeleiding geven die bij je past. Daar gaat het om! Een van de waarden die ik als Psycholoog nastreef is om jou en je eventuele partner toegankelijke psychische zorg of relatietherapie aan te bieden. De reguliere GGZ mist vaak de persoonlijke aandacht voor de client. Daar gaat het wel om! Niet alleen maar om protocollen en diagnostiek. Door meer van mij te weten voel je je misschien meer op je gemak mocht je mij besluiten te bezoeken. Je bent voor mij een mens die geholpen wil worden voor zichzelf of met een partner. In 2009 heb ik met andere psychologen en therapeuten een praktijk opgezet  voor psychologische zorg en relatietherapie. Als Relatiepsycholoog Bergen op Zoom richt me daarbij op cliënten en stellen uit de regio.

“Leven is bewegen”

”Leven is bewegen“. Wie niet beweegt ontkent het leven, want anders wordt het star en loop jij en je relatie vast. Wie niet zelf keuzes en een beweging maakt laat anderen over jouw leven beslissen. Jezelf dus aanpassen zal altijd tot een verstoring leiden. Anderen kunnen jouw evenwicht niet regelen, dat kan alleen jijzelf! Als Relatiepsycholoog Bergen op Zoom help ik jullie in het herstellen van de verbondenheid en liefde.

Vastgezet

Clienten en stellen uit de regio Bergen op Zoom komen bij me op kritische momenten in hun leven. Ze lopen vast met zichzelf en/of hun relatie. Vaak ontdek ik in relatietherapie dat mensen zichzelf psychisch hebben vastgezet. Ze hebben langere tijd beperkingen geaccepteerd die tegen het eigen gevoel zijn ingegaan. Of men voelde zich min of meer gedwongen door anderen om dit te doen. De balans is op een gegeven moment zoek. Het leidt tot psychische en lichamelijke klachten. Het evenwicht moet worden hersteld. Linksom of rechtsom. Anderen kunnen dit evenwicht niet regelen. Dat kan jij alleen zelf. Ik help je daarbij!

Relatiepsycholoog Bergen op Zoom: Aanpak

Het werk van psychologische zorg of relatietherapie is emotioneel, positief en direct. Mijn aanpak als Psycholoog is de reden dat cliënten en stellen uit de regio Bergen op Zoom succes boeken. Ik werk op een coachende manier. Problemen die jullie geluk, vrijheid of voldoening in de weg staan, help ik  mee oplossen. Bij stellen richt ik me bij de therapie vooral op de onderliggende emoties en communicatiepatronen. Ik kijk als Relatiepsycholoog Bergen op Zoom naar de negatieve spiraal waarbij het gevoel van veiligheid en verbondenheid deels is verdwenen. Ik werk vanuit verschillende psychotherapeutische invalshoeken afhankelijk van de problematiek en het individu.

Ik sta naast jou en je partner

Als Relatiepsycholoog Bergen op Zoom sta ik naast jou en je partner en doe soms confronterende ontdekkingen. Dat doe ik op een persoonlijke en betrokken manier. Ook mijn eigen negatieve ervaringen en tegenslagen hebben me uiteindelijk sterker gemaakt en mij een doorleefde ervaringsdeskundige gemaakt. Een warme en betrokken Psycholoog die jullie begrijpt en wil helpen.

Direct persoonlijk contact?

Laat hier je telefoonnummer achter en ik bel je persoonlijk terug!

 

Meer weten? Contact opnemen kan altijd: 030 – 2729401 of stuur een mail naar bergenopzoom@relatiepsychologen.net.  Ons secretariaat is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 • Postmaster Bedrijfskunde, TSM  (Universiteit Twente).
 • Master Psychologie, Universiteit Tilburg,  Psycholoog NIP, Registerpsycholoog NIP (A&O).
 • Bachelor Sociaal Agogisch Onderwijs, Personeelwerk, Hogeschool Brabant.
 • Basisopleiding Acceptance & Commitment Therapy,  ACT-EMDR Centrum.
 • Verdiepingsopleiding Acceptance & Commitment Therapy,  ACT-EMDR Centrum.
 • Eye Movement Desensitization and Reprocessing, ACT-EMDR Centrum.
 • Basisopleiding Emotionally Focused Therapy for Couples, EFT Centrum Zuid-NL.
 • Provocatief Coachen (IEP).
 • Transactionele Analyse (EQhrm).
 • Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Kaber Groep.
 • Coaching, School voor Coaching.
 • Sexuele intimidatie, Ongewenste Omgangsvormen, Pesten (Bezemer & Kuiper)
 • Mediation (Merlijn)

Als Relatiepsycholoog Bergen op Zoom en Psycholoog vind ik het belangrijk de kwaliteit van mijn hulpverlening te blijven waarborgen. Hiervoor ben ik als Psycholoog gesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat is een landelijke organisatie die de kwaliteit en integriteit van mijn werk waarborgt. Als je meent een klacht te hebben stuur je een brief naar: College van Toezicht – NIP, Postbus 2085, 3500 GB Utrecht. In de klacht moet zijn opgenomen:

Je naam, adres en woonplaats
Naam, adres aangeklaagde + omschrijving klacht (data, feiten, omstandigheden)
Handtekening van de klager
Meer informatie: NIP.

 • Relatietherapie (of afspraak met 2 personen): € 140,- De sessie duurt 75 minuten.  Avond of weekend: € 160,-
 • Voor minder draagkrachtige cliënten is een beperkte reductie van het tarief mogelijk

 • De sessies dienen contant of per internetoverschrijving te worden voldaan.
 • Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden geannuleerd.

Vanaf 2014 is de wetgeving voor de Geestelijke Gezondheidszorg ingrijpend veranderd. Aanpassingsstoornissen (bv. psychische klachten tgv echtscheiding, rouw, werk- en relatieproblematiek en een aantal andere stoornissen zijn uitgesloten van verzekerde GGZ-zorg). Belangrijk om te weten is dat je bij je zorgverzekeraar een algemeen eigen risico hebt (2014: minimaal 360 euro). Als Psycholoog NIP heb ik géén contracten afgesloten met zorgverzekeraars. De door mij geboden relatietherapie en 1e lijns psychologische zorg wordt NIET vergoed vanuit het basispakket door zorgverzekeraars. Ik adviseer je om altijd contact met je zorgverzekeraar op te nemen. Je kunt dan het volgende aan hen doorgeven:

 • Ik ben lid van de Beroepsvereniging NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
 • Ik ben geregistreerd als Psycholoog-NIP & Registerpsycholoog-NIP/A&O
 • AGB code: 94100458 (psychologische zorgverlener)
 • Ik ben niet BIG-geregistreerd

 • Géén wachtlijsten, je kan snel terecht.
 • Géén afspraak of verwijsbrief huisarts nodig.
 • Flexibele tijden (avond, weekend, huisbezoek).
 • Klachten en behandeling worden niet doorgegeven aan zorgverzekeraars.
 • Persoonlijke benadering, je wordt als uniek persoon gezien, niet als een nummer.
 • Tussen behandelingen door ontvang je e-coaching (huiswerk en adviezen).
 • Persoonlijk behandelplan op maat.