Psycholoog Den Bosch

Psycholoog Den Bosch

Ik begeleid je op een persoonlijke manier

Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in hoe chemische stofjes in je hoofd bepalen hoe je je voelt én andersom. Ik studeerde Neuropsychologie aan de Universiteit van Maastricht; werd er gegrepen door de theorie en de praktijk van de wetenschap. Als Psycholoog wilde ik graag met mensen werken en me in de breedte verder ontwikkelen. Het begeleiden van mensen op een deskundige, persoonlijke en warme manier vind ik erg belangrijk. Je bent bij mij als jouw Psycholoog Den Bosch geen nummer!

Mijn aanpak als Psycholoog Den Bosch

Het is me als Psycholoog in Den Bosch echt te doen om clienten en stellen verder te helpen in de regio met Psychologische Zorg of RelatieTherapie. Met mijn aanpak verbeter ik jouw geestelijk comfort in het leven, dat is dankbaar en mooi werk.  Ik ben elke keer evenzeer onder de indruk door de veranderingen die mensen bewerkstelligen. Omdat het niet altijd op voorhand te zeggen valt welke methodiek het best aansluit hanteer ik verschillende methodieken. In samenspraak met jou zoek ik de best passende aanpak. Belangrijke waarden voor mij zijn hierbij gelijkheid, respect en betrouwbaarheid. Bij koppels richt ik me vooral op de onderliggende emoties en communicatiepatronen die verstrikt zijn geraakt in een negatieve spiraal en waarbij het gevoel van veiligheid en verbondenheid (grotendeels) is verdwenen. Ik werk vanuit verschillende psychotherapeutische invalshoeken, waarbij maatwerk voorop staat.

Ik draai er niet omheen!

Ik zorg als Psycholoog Den Bosch en Relatietherapeut dat het veilig en vertrouwd is als je naar me komt. Ik kan soms provocatief zijn. Cliënten en koppels in de regio Den Bosch waarderen mijn directe aanpak.  Het is nodig om je aan het werk te krijgen. Om je dat ene zetje te geven en een spiegel voor te houden. Je in beweging krijgen. Hier gaat het om. Als je anderen laat beslissen dat geeft uiteindelijk altijd een verstoring van evenwicht. Aanpassen kan niet meer. Ik praat daarom niet met je mee, ik neem niet vanzelfsprekend jouw blik op de wereld over. Ik weet inmiddels als Psycholoog dat cliënten in de regio Den Bosch het waarderen dat ze uitgedaagd worden. Het evenwicht herstellen en jouw verstoringen helpen oplossen gebeurt in een inspirerende en veilige omgeving. Juist die combinatie spoort vaak mensen (en hun eventuele partners) aan tot het zetten van grote, belangrijke stappen in hun leven

Contact

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen als Psycholoog Den Bosch? Bel naar 076-7112860 of stuur een mail naar info@relatiepsychologen.net. Door contact op te nemen heb je al die eerste belangrijke stap gemaakt.

Direct persoonlijk contact?

Vragen? Laat hier je telefoonnummer achter en ik bel je persoonlijk terug!

Meer weten? Contact opnemen kan altijd: bel 076 – 7112860 of stuur een mail naar info@relatiepsychologen.net. Het secretariaat is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

 • Master Biologische (Neuro)Psychologie, Universiteit Maastricht
 • Basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT-EMDR Centrum)
 • Basisopleiding Emotionally Focused Therapy (EFT Centrum Zuid-Nederland)
 • Basisaantekening Psychodiagnostiek (NIP)
 • Provocatief Coachen (IEP)
 • Transactionele Analyse (Equality HRM)
 • Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Kaber
 • Proces & Persoonsgericht Psychotherapeutisch Handelen
 • Bedrijfshulpverlening PCC
 • GZ- verklaring

Als Psycholoog vind ik het belangrijk de kwaliteit van mijn hulpverlening te blijven waarborgen. Hiervoor volg ik de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat is een landelijke organisatie die de kwaliteit en integriteit van psychologen waarborgt. Als je meent een klacht te hebben over mijn dienstverlening stuur je deze per brief naar: NIP/College van Toezicht, Postbus 2085, 3500 GB Utrecht. In je klacht moet zijn opgenomen:

 • Je naam, adres en woonplaats
 • Naam, adres aangeklaagde
 • Omschrijving klacht (data, feiten, omstandigheden)
 • Je handtekening

 • Een individueel consult (75 min) bedraagt € 95,-. Avond of weekend: € 105,-
 • Voor minder draagkrachtige cliënten en in uitzonderlijke gevallen is een beperkte reductie van het tarief mogelijk

 • De sessies dienen contant of per internetoverschrijving te worden voldaan.
 • Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden geannuleerd.
 • Je dient zelf bij te houden of de sessies vergoed worden door je zorgverzekeraar.

De door mij geboden relatietherapie en eerstelijns psychologische zorg in de regio Den Bosch wordt niet vergoed vanuit het basispakket door zorgverzekeraars. In een aantal gevallen worden mijn behandelingen bekostigd door opdrachtgevers (werkgevers of bedrijfsartsen) aangezien deze een gunstige invloed hebben bij herstel. Als je er niet uitkomt, bel of mail me dan even, dan kijk ik met je mee.

De reguliere GGZ mist vaak de persoonlijke aandacht en een behandelplan die past bij de cliënt in plaats van bij de diagnostiek. Psycholoog zijn is voor mij meer dan werk. Het is ook een manier om betrokken te zijn bij mensen. Een van de waarden die ik nastreef is om snelle en laagdrempelige psychologische zorg aan te bieden aan mensen uit de regio den Bosch.

 • Géén wachtlijsten, je kan direct bij me terecht.
 • Géén afspraak of verwijsbrief huisarts nodig.
 • Flexibele tijden (avond, weekend, huisbezoek).
 • Klachten worden nooit doorgegeven aan zorgverzekeraars.
 • Persoonlijke benadering, je wordt als uniek persoon gezien, niet als een nummer.
 • Tussen behandelingen door ontvang je e-coaching (huiswerk en adviezen).
 • Geen strikt behandelprotocol.
 • Persoonlijk behandelplan op maat.